Pravila privatnosti

Datum stupanja na snagu: 1.5.2019.

 1. Voditelj obrade osobnih podataka

Hrvatska stručna udruga za plin sa sjedištem u Zagrebu, OIB: 07359925707 („HSUP“) i Centar za plin Hrvatske d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, OIB: 93249648961 („CPH“) (zajedno „HSUP i CPH“, „mi” ili „nas“) poštuju vašu privatnost i obvezuju se zaštititi je tijekom i nakon Vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici, s njom povezanoj mobilnoj stranici i bilo kojoj mikro stranici (koje mogu biti administrirane u ime HSUP i CPH od treće strane koja obično djeluje kao izvršitelj obrade) kojoj se može pristupiti preko ove stranice (dalje u tekstu: „Stranica“, a zajednički „Stranice“). U tom smislu, HSUP i CPH djeluju kao zajednički voditelji obrade. HSUP i CPH zajedno formiraju ova pravila privatnosti („Pravila privatnosti“) te zajedno određuju svrhe i sredstva obrade. HSUP i CPH su međusobno uredili svoje odgovornosti za poštovanje obveza iz Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba) s obzirom na zakonitost i sigurnost obrade i ostvarivanja prava ispitanika.

Ova Pravila privatnosti daju uvid u naše postupke u vezi s obradom Vaših osobnih podataka.

 1. Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

HSUP i CPH prikupljaju i obrađuju Vaše osobne podatke, tj. podatke pomoću kojih je Vaš identitet utvrđen ili se može utvrditi, posebice pomoću identifikatora kao što su ime, prezime, akademska titula, OIB, datum rođenja, adresa, titula zvanja, telefon, e-mail, fotografija, podaci o lokaciji, IP adresa i sl. u sljedećim slučajevima kada:

 • koristite obrazac za prijavu za sudjelovanje na određenom događanju koje organiziramo,
 • ispunjavate obrazac za članstvo u HSUP-u,
 • ispunjavate narudžbenicu, kupite naš proizvod, naručite uslugu ili sudjelujete na našem događanju,
 • preuzimate e-zbornik,
 • izvršite prijavu na naš newsletter/novosti,
 • koristite kontakt obrazac na Stranici,
 • date komentare ili postavite pitanja,
 • zatražite informacije ili koristite druge značajke ili funkcije Stranice,
 • nas kontaktirate ili se povežete s nama putem društvenih mreža,
 • fotografiramo/snimamo događanja i aktivnosti koje organiziramo,
 • Vas kontaktiramo u vezi s našim proizvodima, uslugama i događanjima,
 • obrađujemo Vašu molbu ili prijavu za posao.

HSUP i CPH neće prikupljati Vaše osobne podatke ako nam ih ne dajete dobrovoljno. Od ovoga su izuzeti određeni osobni podaci prikupljeni putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad Stranice, a čiji je prijenos nužan za korištenje internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese kod izvršenja narudžbe ili prijave), te njihov opseg neće biti širi nego što je potrebno za sudjelovanje u određenim aktivnostima. Ako nam ne želite dati Vaše osobne podatke (osim osobnih podataka koji se odnose na upotrebu internetskih komunikacijskih protokola koji se obično prikupljaju prilikom posjete internetskoj stranici), i dalje možete pristupiti našim Stranicama, ali nećete moći sudjelovati u određenim događanjima, izvršiti prijavu, aktivirati ili koristiti određenu uslugu, ispuniti narudžbenicu ili dobiti informacije o određenom događanju, prijaviti se na posao i kontaktirati nas.

 1. Kolačići – Google Analytics i Google Tag Manager

Na Stranici koristimo Google Analytics i Google Tag Manager, djelatnost web-analize Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD („Google“) koja koristi tzv. kolačiće, tj. malene datoteke koje se spremaju na Vašem računalu. Ove datoteke nam pomažu pri prepoznavanju određenih preferencija naših posjetitelja tijekom pregledavanja Interneta i dizajniranja naših stranica u skladu s tim. Većinom koristimo privremene kolačiće (kolačiće sesije). Oni se automatski brišu na kraju Vašeg posjeta. Međutim, upotrebljavamo i trajne kolačiće. Oni služe za poboljšanje korisničkog usmjeravanja u skladu s vašim preferencijama. Svoj preglednik možete podesiti tako da vas obavijesti o postavljanju kolačića kako bi vam uporaba kolačića postala transparentnija. U načelu, postavkama preglednika možete i odbiti prihvaćanje kolačića.

Google pomoću kolačića analizira korištenje Stranice. Kolačići to omogućuju dodjeljivanjem jedinstvenog nasumično generiranog ID-a Vašem uređaju po kome se Vaš uređaj identificira prilikom iduće posjete Stranici. Vrijeme pohrane kolačića je 24 mjeseca, a pružatelj kolačića je Google. Ako ovu Internet stranicu posjećujete prvi puta, na stranici će se pojaviti obavijest kojom Vas pozivamo da date privolu za korištenje ovih kolačića. Ako date svoju privolu (suglasnost), pohranit ćemo kolačić na Vaše računalo te se obavijest o kolačićima neće više pojavljivati tijekom cijelog vremena za koje je kolačić pohranjen. Istekom vremena pohrane kolačića ili, prije toga, povodom aktivnog brisanja kolačića, obavijest će se ponovno prikazati prilikom Vašeg sljedećeg posjeta Stranici te će Vam ponovno biti upućen poziv na davanje privole. Informacije koje kolačić skuplja o Vašoj upotrebi naše internetske stranice uglavnom se šalju na poslužitelj tvrtke Google u Europi (ili u državi članici Europskog gospodarskog područja) radi anonimizacije vaše IP adrese, kako bi se time isključilo referiranje na osobu. Tek nakon što je IP adresa anonimizirana, skraćena IP adresa prenosi se na poslužitelj tvrtke Google u SAD, gdje se pohranjuje. Samo se u iznimnim slučajevima poslužitelju Google-a u SAD-u šalje potpuna IP adresa te se tamo skraćuje. Ova Internetska stranica koristi uslugu Google Analytics s proširenjem za anonimno skupljanje IP adresa (tzv. maskiranje IP adrese). Informacije koje Google prikupi u vezi s Vašim korištenjem Stranice (npr. polazni URL, posjećeni dijelovi naše Stranice, web-pretraživač koji ste koristili, Vaše postavke jezika, računalni sustav koji ste koristili, razlučivost prikaza itd.) pohranjuju se i analiziraju na serveru Google-a u SAD, a nama se stavlja na raspolaganje rezultat u anonimnom obliku. Podaci o korištenju pritom nisu povezani s Vašom punom IP-adresom. Na ovoj smo Internet stranici aktivirali od Google-a ponuđenu funkciju IP-anonimizacije, tako da se zadnjih 8 znamenki (tip Ipv4) odnosno zadnjih 80 bitova (tip Ipv6) Vaše IP-adrese briše.

Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Google-a u SAD-u primjenjuje odgovarajuća razina zaštite osobnih podataka. Za daljnje informacije o Google Analytics molimo pogledajte Uvjete korištenja Google Analytics, u Osnove sigurnosti i zaštite podataka od Google Analytics kao i Googleovu Izjavu o zaštiti podataka.

 

Vašu privolu za web-analizu možete povući u svako doba klikom na sljedeći gumb:  Odbijam 

 

 1. Izravni marketing – newsletter, ponude i novosti o našim proizvodima i uslugama

HSUP i CPH šalju putem Newslettera informacije vezane za Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin, opće ponude za aktivno sudjelovanje na Susretu (putem štanda, putem predavanja, sponzoriranja, oglašavanja i drugo), informacije o programu Susreta, načinu prijave i sve druge obavijesti u vezi Susreta koje uključuju poveznice na internetsku stranicu konferencije i izložbe; aktivnosti i rad HSUP-a i CPH-a te organiziranje sjednica Skupštine HSUP-a i Dana plina, okruglih stolova, konferencija, izložbi, seminara i sličnih događanja na temu plina i energetike; nova izdanja stručnih brošura, tehničkih pravilnika, priručnika, novih izdanja časopisa PLIN (koji izdaje HSUP), obavijesti o izdavanju ovlasti za ispitivanje ispravnosti i nepropusnosti plinskih instalacija, novosti u zakonskoj regulativi koja se odnosi na sektor plina, energetike i zaštite okoliša, obavijesti o natječajima za povlačenje sredstava iz EU fondova i drugih izvora; druge novosti, uključujući marketinške materijale, koje bi mogle zanimati stručnjake iz područja plina i energetike i drugih sektora koji imaju interes u plinskom gospodarstvu i energetici.

Newsletter se šalje, temeljem privole ili legitimnog interesa, otprilike dva puta mjesečno te se učestalost slanja povećava približavanjem određenog događanja ili druge aktivnosti koju HSUP i CPH organiziraju, a također i u slučaju novosti koje su relevantne za plinsko gospodarstvo i energetiku. Svakom primatelju Newslettera je omogućeno jednostavno i brzo odjavljivanje jednim klikom za odjavu koji sadrži svaki Newsletter. Kao izvršitelj obrade za slanje Newslettera djeluje Gorila IT d.o.o., a HSUP i CPH prikupljaju statističke podatke vezane za otvaranje e-mailova i klikove na URL kako bi se nadziralo i poboljšalo slanje e-mailova te analizirala zainteresiranost za određeni sadržaj. Podaci se čuvaju dok osoba ne povuče suglasnost, dok ne dobijemo podatke da određene osoba više ne prima naše e-mailove na određenu e-mail adresu ili dok ne prigovori našem kontaktiranju temeljem legitimnog interesa.

Također kontaktiramo članove HSUP-a i stručnjake u energetskom sektoru čiji kontakt podaci su javno dostupni kako bismo ih informirali o našim proizvodima, uslugama i događanjima te naše dosadašnje kupce kontaktiramo e-mailom temeljem legitimnog interesa kako bi bili upućeni u naša nova događanja i proizvode.

Imate pravo u bilo kojem trenutku povući svoju privolu bez negativnih posljedica. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade do trenutaka povlačenja privole.

Imate pravo prigovoriti našem legitimnom interesu da Vas kontaktiramo u svrhu izravnog marketinga te Vas u tom slučaju više nećemo kontaktirati u navedenu svrhu.

Naš sustav za slanje Newslettera je integriran u Amazon Simple Email Service koji koristi Amazon servere za slanje email-a, Amazon je registriran u sklopu sporazuma EU-SAD Privacy Shield te se obvezuje pružati adekvatnu zaštitu osobnih podataka.

 1. Društvene mreže

HSUP i CPH prikupljaju osobne podatke o svojim kontaktima na društvenim mrežama (Twittter, LinkedIn) te ih kontaktiraju putem e-maila i poruka.

 1. Svrhe, pravni temelj obrade i moguće posljedice odbijanja pružanja Vaših osobnih podataka

Kada dajete Vaše osobne podatke, ograničit ćemo njihovu obradu za svrhu u koju su prikupljeni u skladu s uvjetima Pravila privatnosti. Svrhe u koje obrađujemo Vaše osobne podatke uključuju:

 1. Poduzimanje koraka po Vašem zahtjevu prije sklapanja ugovora (npr. odgovaranje na Vaša pitanja i komentare, ispunjavanje Vaših zahtjeve, slanje prijavnice ili ponude, zaprimanje ponude, komuniciranje s Vama o Vašim aktivnostima na Stranici, obrađivanje otvorene molbe ili prijave za posao);
 2. Izvršavanje ugovora kojem ste Vi ugovorna strana ili poduzimanje predugovornih radnji (npr. postupanje po Vašoj prijavi za određeno događanje ili oglašavanje, pružanje pristupa određenim područjima i značajkama na Stranici, pružanje određene usluge);
 3. Istraživanje sumnje na prijevaru, uznemiravanje, fizičku prijetnju ili druga kršenja bilo kojeg zakona, pravila ili propisa, pravila Stranice ili prava trećih strana; ili istraživanje bilo kakvog ponašanja koje smatramo ili za koje sumnjamo da je neprikladno;
 4. Pridržavanje zakonske obveze kojoj HSUP i CPH podliježu (npr. za otkrivanja koja su propisana zakonom, propisom ili sudskim nalogom);
 5. Za potrebe pravnih postupaka ili u vezi s njima: ostvarenje ili zaštitu zakonskih prava;
 6. Slanje oglasa ili izravnih prodajnih materijala ili provođenje istraživanja tržišta, provođenje analitike podataka ili obavljanja komercijalne komunikacije putem elektroničkih alata (SMS, e-mail, društvena mreža), bez obzira jesu li automatizirane (pozivi bez operatora) ili ne, u skladu s odgovarajućim zakonskim osnovama, temeljem legitimnog interesa ili dane suglasnosti (privole) ispitanika;
 7. Fotografiranje/snimanje sudionika na događanjima koje organiziraju HSUP i CPH, temeljem privole ili legitimnog interesa sudionika, u svrhu promocije događanja.

Davanje osobnih podataka za gore navedene svrhe od A do E je dobrovoljno, ali bilo kakvo odbijanje davanja takvih podataka može onemogućiti HSUP i CPH da sklope ugovor s vama, da odgovore na Vaše zahtjeve, da Vam pruže usluge, da zaprime i obrade Vašu prijavu za određeno događanje i da se pridržavaju pravnih obveza kojima HSUP i CPH podliježu.

Davanje osobnih podataka za svrhe opisane u točkama F i G je također dobrovoljno; nedavanje takvih osobnih podataka ili prigovor obradi osobnih podataka na odgovarajućim osnovama koje se odnose na Vašu konkretnu situaciju, može spriječiti HSUP i CPH da šalju oglasne ili izravne prodajne materijale ili da provodi istraživanje tržišta, analitiku, objavi Vaše fotografije ili isporučuje komercijalne komunikacije. Mi Vas i dalje možemo kontaktirati u administrativne svrhe, kao što je potvrda prijave, potvrda narudžbe ili obrada Vaših daljnjih zahtjeva.

U slučaju da ste dali privolu za pojedine aktivnosti obrade, imate pravo u svakom trenutku povući  privolu (npr. u slučaju da ne želite Više primati naš Newsletter kliknete na link s poveznicom za odjavu). U tom slučaju više nećemo obrađivati osobne podatke za čiju obradu ste nam obradu dali privolu te stoga možda nećete više imati pristup nekim pogodnostima. Međutim, u pojedinim slučajevima povlačenja privole, Vaše osobne podatke mogli bismo i dalje držati pohranjenima kako bismo zadržali mogućnost dokazivanja Vašeg postupka povlačenja privole i našeg postupanja u skladu s tim zahtjevom. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade prije njezina povlačenja.

 1. Primatelji

Vaši osobni podaci mogu biti otkriveni, u uskoj vezi s gore navedenim svrhama:

 • subjektima potrebnima za izvršavanje narudžbe, prijave za događanje, isporuke paketa, slanje pošte i e-maila, uklanjanje ponavljajućih informacija s popisa primatelja usluga, analiziranje podataka i pružanje marketinške podrške, fotografiranje događanja, obradu plaćanja kreditnim i debitnim karticama i pružanje korisničkih usluga, koji obično obrađuju osobne podatke u ime HSUP i CPH kao izvršitelji obrade;
 • subjektima koji održavaju naše informatičke sustave (izvršitelji obrade),
 • osobama ovlaštenima od HSUP i CPH za obradu osobnih podataka, koje su podvrgnute odgovarajućoj zakonskoj obvezi povjerljivosti (zaposlenici HSUP i CPH);
 • tijelima HSUP, koji su podvrgnuti odgovarajućoj ugovornoj obvezi povjerljivosti;
 • službama za provođenje zakona i tijelima javne vlasti kada to zahtijeva mjerodavno pravo ili u dobroj vjeri (npr. da se pridržavaju odredbi zakona ili da se pridržavaju pravnih postupaka u odnosu na HSUP i CPH; da zaštite i brane prava ili imovinu HSUP-a i CPH-a i Stranice, ili, da u hitnim okolnostima djeluju radi zaštite osobne sigurnosti korisnika HSUP-a i CPH-a, njihovih Stranica ili javnosti);
 • pravnim i financijskim savjetnicima HSUP-a i CHP u slučaju potrebe prosljeđivanja podataka radi pravnih, poreznih i revizorskih postupaka,
 • poslovnim partnerima za njihove potrebe samo u skladu s odgovarajućim zakonskim osnovama.

 

 1. Čuvanje podataka

HSUP i CPH će obrađivati Vaše osobne podatke samo za vrijeme potrebno za postizanje svrha opisanih u odjeljku 6. kada je vrijeme čuvanja određeno zakonom, HSUP i CPH će zadržati Vaše osobne podatke za vrijeme koje taj zakon određuje odnosno dopušta.

Tako se, na primjer, podaci o poslovnim suradnicima i podaci u vezi s marketingom čuvaju najmanje 11 godina od zadnjeg dana poslovne godine u kojoj je prestala poslovna suradnja, a najviše 25 godina temeljem legitimnog interesa HSUP i CPH da kontaktiraju dosadašnje suradnike. Kako je već spomenuto, kolačići se čuvaju 2 godine. S obzirom na svrhe opisane u odjeljcima 4.F i 4.G, Vaši osobni podaci bit će obrađivani sve dok ne iskoristite svoje pravo na prigovor ili dok ne povučete privolu za obradu Vaših osobnih podataka, odnosno dok ne dobijemo informaciju da više ne primate naše e-mailove.

 

 1. Vaša prava

Obrađujemo osobne podatke ispitanika, uz poštovanje njihovih prava određenih Uredbom.

Vaša prava navodimo kako slijedi:

Pravo na brisanje („pravo na zaborav“) – imate pravo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na njega odnose, a mi imamo obvezu obrisati osobne podatke bez nepotrebnog odgađanja ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

 1. osobni podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni,
 2. povukli ste privolu na kojoj se obrada temelji, a ne postoji druga pravna osnova za obradu,
 3. uložili ste prigovor na obradu, a legitimni razlozi za realizaciju prava na brisanje imaju veću težinu od legitimnog interesa HSUP-a i CPH za obradu i/ili čuvanje osobnih podataka,
 4. osobni podaci nezakonito su obrađeni,
 5. osobni podaci moraju se brisati radi poštovanja pravne obveze.

Pravo na pristup podacima – imate pravo dobiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima i svrsi obrade, kategorijama podataka, potencijalnim primateljima kojima će osobni podaci biti otkriveni, i sl.

Pravo na ispravak – imate pravo bez nepotrebnog odgađanja ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka koji se na njega odnose.

Pravo na prigovor – imate pravo na temelju svoje posebne situacije u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega.

 

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo od nas tražiti ograničenje obrade u slučaju da:

 1. osporavate točnost osobnih podataka, na razdoblje kojim nam se omogućuje provjera točnosti osobnih podataka,
 2. je obrada nezakonita i protivite se brisanju osobnih podataka te umjesto toga tražite ograničenje njihove uporabe,
 3. ako više ne trebamo osobne podatke za potrebe obrade, ali ih Vi tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva, ili
 4. ako ste uložili prigovor na obradu očekujući potvrdu nadilaze li naši legitimni razlozi razloge ispitanika.

Uz navedeno, imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom nadzornom tijelu (u Republici Hrvatskoj – Agenciji za zaštitu osobnih podataka) te biti obaviješteni o primateljima ili kategorijama primatelja kojima su Vaši podaci bili ili će u budućnosti biti otkriveni, a posebno primateljima u trećim zemljama.

 

 1. Poveznice na druge stranice

Stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice koje nisu u vlasništvu, upravljane ili održavane od strane HSUP i CPH. Kada napustite Stranicu, trebate primijetiti i pročitati uvjete i pravila privatnosti svake internetske stranice koju posjećujete. Također, trebali biste samostalno procijeniti autentičnost bilo koje internetske stranice koja se doima ili tvrdi da je jedna od naših Stranica (uključujući one povezane putem e-maila). Unatoč svim poveznicama koje bi mogle postojati na Stranici, osim ako nije drugačije navedeno, ne kontroliramo, ne preporučujemo, ne podržavamo te nismo povezani s ovim internetskim stranicama ili njihovim sadržajem, proizvodima, uslugama ili pravilima privatnosti. Preuzimanje materijala s određenih internetskih stranica može rezultirati povredom prava intelektualnog vlasništva ili uvođenje virusa u Vaš računalni sustav.

 

 1. Sigurnosne prakse

Sigurnost Vaših osobnih podataka iznimno nam je važna, stoga smo postavili odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo. Uzimajući u obzir stanje tehnike, troškove provedbe i prirodu, opseg, kontekst i svrhe obrade, kao i različite vjerojatnosti i ozbiljnosti rizika za prava i slobode fizičkih osoba, pobrinut ćemo se oko provedbe odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera kako bi se osigurala razina sigurnosti koja odgovara riziku, kao što je slučajno ili nezakonito uništenje, gubitak, promjena, neovlašteno otkrivanje ili pristup osobnih podacima koji se prenose, pohranjuju ili na drugi način obrađuju te nezakonita obrada.

Međutim, zbog otvorene prirode interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili informacija pohranjenih na Stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana. U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti i odgovornosti za bilo kakvu štetu koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na Stranicu.

 

 1. Mjerodavno pravo/jurisdikcija

Za sva pitanja koja se odnose na Stranicu i ova Pravila privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo. Suglasni ste da su u vezi s postupkom koji se odnosi na Stranicu i ova Pravila Privatnosti isključivo mjesno nadležni sudovi u Republici Hrvatskoj. Ne jamčimo niti impliciramo da su Stranice ili sadržaj/materijali na Stranicama prikladni za upotrebu izvan Republike Hrvatske. Informacije navedene na Stranicama koje se odnose na bilo koje usluge ili proizvode primjenjive su samo Republici Hrvatskoj te ti proizvodi i usluge možda nisu dostupni na svim lokacijama. Ako se nalazite izvan Republike Hrvatske, isključivo ste Vi odgovorni za poštovanje svih primjenjivih lokalnih zakona.

 

 1. Prijenos imovine

Tijekom svog poslovanja možemo prodati ili kupiti imovinu. Ako neki drugi subjekt stekne većinsko članstvo u HSUP-u i CPH-u, osobni podaci koje smo prikupili o korisnicima Stranica mogu se prenijeti na taj subjekt. Također, ako je protiv nas pokrenut bilo kakav postupak stečaja ili reorganizacije, takvi se podaci mogu smatrati našom imovinom i mogu se prodati ili prenijeti trećim stranama.

 

 1. Salvatorna klauzula

Ako bilo koja odredba ovih Pravila privatnosti bude smatrana ili proglašena nevažećom, nezakonitom ili neprovedivom iz bilo kojeg razloga od strane bilo kojeg zakona ili javne politike, takva se odredba ne primjenjuje u onoj mjeri u kojoj je nevažeća ili neprovediva, a ostale odredbe se nastavljaju primjenjivati s punim pravnim učinkom.

 

 1. Promjene i ažuriranja naših Pravila privatnosti

HSUP i CPH pridržavaju pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene ili ažuriranja naših Pravila privatnosti, koja će biti objavljena ovdje i pokazivat će ažurirani datum stupanja na snagu na prvoj stranici Pravila privatnosti ako bilo koje izmjene ili ažuriranja budu izvršena.

 

 1. Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa Stranicama ili Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati putem našeg online obrasca koji je dostupan na www.hsup.hr/kontakt ili putem e-maila zoran.dojcinovic@hsup.hr i telefona 01/6189-590/592/595.