Plin

Znanstveno-stručni časopis za plinsko gospodarstvo i energetiku

Znanstveno-stručni časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Znanstveno-stručni časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000 primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Hrvatske stručne udruge za plin i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.
Glavni i odgovorni urednik znanstveno-stručnog časopisa PLIN je predsjednik Hrvatske stručne udruge za plin.

Znanstveno-stručnom časopisu je dodijeljen međunarodni standardni broj ISSN 1333-1132 i skraćeni ključni naslov Plin. Sadržaj znanstveno-stručnog časopisa dopušteno je objavljivati bez naknade uz navod izvora (znanstveno-stručni časopis Plin) te signature autora objavljenog dijela sadržaja.

Materijale za znanstveno-stručni časopis (oglase, sponzorirane članke, stručne radove) potrebno je slati na elektroničku poštu: hsup@hsup.hr.
Pripremljeni radovi ne vraćaju se autorima. Izrađeni oglasi vlasništvo su znanstveno-stručnog časopisa.

Oglase je potrebno pripremiti za tisak prema prema sljedećim specifikacijama: napust (po 3 mm sa svih strana); istaknute rezne oznake; pdf format.
Pripremljene oglase molimo poslati tehničkom uredniku na e-poštu: zoran.dojcinovic@hsup.hr. Za dodatne informacije, oko uređenja oglasa, molimo obratite se tehničkom uredniku na istu adresu e-pošte ili na br. tel: 01/6189-595.
Materijale je potrebno dostaviti uredništvu najkasnije 30 dana prije objave časopisa
  • Odobravamo 20% popusta na pretplatno oglašavanje od 4 broja ili više.
    Časopis izlazi četiri puta godišnje: u ožujku, lipnju, rujnu i prosincu.
  • Podaci za izradu ponude

Obavještavamo Vas da povodom Vaše narudžbe obrađujemo osobne podatke naručitelja i/ili kontakt osobe naručitelja koji su navedeni na narudžbenici kako bismo obradili narudžbu i ispostavili račun. U slučaju da ne želite dati osobne podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti narudžbu.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o., kao zajednički voditelji obrade, temeljem legitimnog interesa i sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama obrađuju osobne podatke svojih kupaca i poslovnih suradnika (e-mail, broj telefona, adresa, dosadašnje kupnje) kako bi im pružili informacije o sličnim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Imate se pravo usprotiviti obradi podataka u marketinške svrhe i u svakom trenutku odjaviti od primanja našeg newslettera. U slučaju pitanja, možete pročitati naša Pravila privatnosti te nas kontaktirati putem online obrasca ili telefonom na 01/6189-590/592/593.