Plin Rujan 2023 - NASLOVNICA

Proteklo ljeto, s olujnim vjetrovima, tučom, obilnim oborinama, bujicama i poplavama, pokazalo je da su klimatološki ekstremi sve učestaliji, što predstavlja uistinu veliki izazov za sve.
Kao i svake godine u ovo vrijeme, hrvatski plinski sektor se sprema za novu ogrjevnu sezonu, no ipak u nešto lakšim okolnostima u odnosu na prošlu godinu. Nadamo se da je globalna plinska kriza prevladana te da više ne postoji opasnost od ekstremnih skokova cijene plina…

Znanstveno-stručni časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Znanstveno-stručni časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke znanstveno-stručnog časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Znanstvene i stručne radove za eventualnu objavu u znanstveno-stručni časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.