Plin Prosinac 2023 - Naslovnica

Započela je ogrjevna sezona 2023./2024. tijekom koje će dobro funkcioniranje plinskog sustava biti od velike važnosti. Treba naglasiti da je Republika Hrvatska dobro pripremljena za ogrjevnu sezonu budući da ima domaću proizvodnju plina, napunjeno podzemno skladište plina Okoli i posjeduje vrlo učinkoviti terminal za UPP na otoku Krku. Energetski subjekti koji obavljaju plinske djelatnosti na vrijeme su završili sve pripremne aktivnosti i proveli potrebne aktivnosti na održavanju plinske infrastrukture (sustavi i postrojenja).

Znanstveno-stručni časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Znanstveno-stručni časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke znanstveno-stručnog časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Znanstvene i stručne radove za eventualnu objavu u znanstveno-stručni časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.