Casopis

Turbulentna 2020. godina na izmaku je. Nismo mogli ni pretpostaviti što će se sve događati u proteklih 12 mjeseci i u kojem će opsegu pandemija koronavirusa ostaviti traga u našim životima. Nažalost, epidemiološka se situacija i dalje ne smiruje, štoviše ne vide se ni pomaci prema poboljšanju.
Poslovni svijet morao se je organizacijski i operativno prilagoditi postojećim epidemiološkim uvjetima.
U takvom je ozračju u organizaciji HSUP-a i CPH, od 21. do 23. listopada 2020. g., održan 35. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin, prvi put u virtualnom obliku. Sve o ovomu jedinstvenom događaju, koji je ujedno bio i prvi virtualni međunarodni znanstvenostručni susret sa simultanim prevođenjem u Republici Hrvatskoj, možete pročitati u detaljnom izvješću odmah na početku časopisa.

Znanstveno-stručni časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Znanstveno-stručni časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke znanstveno-stručnog časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Znanstvene i stručne radove za eventualnu objavu u znanstveno-stručni časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.