IKONA NASLOVNICA

Polako se približavamo kraju prve polovice ove izazovne 2021. godine, razdoblja i dalje obilježenoga pandemijom koronavirusne bolesti COVID-19. Ipak, dočekali smo i poboljšanje epidemiološke situacije i popuštanje restriktivnih mjera koje se odnose na okupljanja ljudi na skupovima u zatvorenom prostoru, čime su se stekli uvjeti za održavanje 36. Međunarodnog znanstvenostručnog susreta stručnjaka za plin u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic u Opatiji, od 16. do 18. lipnja 2021. godine. Vodeći plinski skup u jugoistočnoj Europi održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održiva razvoja Republike Hrvatske, Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Republike Hrvatske i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske te uz potporu mnogobrojnih sponzora i medijskih pokrovitelja. Stoga vas i ovim putem pozivamo da svojim sudjelovanjem pridonesete uspješnom održavanju našega tradicionalnog skupa.

Znanstveno-stručni časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Znanstveno-stručni časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke znanstveno-stručnog časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Znanstvene i stručne radove za eventualnu objavu u znanstveno-stručni časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.