PR_600_2

Rezultati razvoja i unapređenja tehnologije i postupaka, primjene novih materijala i proizvoda te njihova spajanja i zaštite, donošenja novih zakona i propisa u cilju povećanja sigurnosti i trajnosti u korištenju plina, posebice u širokoj potrošnji doveli su do relativne zastarjelosti postojećeg izdanja Pravilnika HSUP–P 600 iz 2002. Budući da su mnoge odredbe u dosadašnjem Pravilniku zbog razvoja novih uređaja, proširene primjene plina, uvođenja novih materijala i načina polaganja plinskih instalacija doživjele temeljite izmjene, osobito u pogledu povećanja sigurnosti pri njihovu postavljanju i korištenju, dovodu zraka za izgaranje i odvodu plinova izgaranja u slobodnu atmosferu iznad krova, nametnula se potreba da se postojeći važeći Pravilnik zamijeni novim Tehničkim pravilima HSUP–P 600, 2. izdanje, koji je mnogo detaljniji i daje rješenja za mnoge sporne slučajeve posebno kod postavljanja plinskih naprava, oko kojih su se dosad vodile opsežne stručne rasprave, ali i sudski postupci.

Brza narudžba

  • Podaci za izradu ponude

Obavještavamo Vas da povodom Vaše narudžbe obrađujemo osobne podatke naručitelja i/ili kontakt osobe naručitelja koji su navedeni na narudžbenici kako bismo obradili narudžbu i ispostavili račun. U slučaju da ne želite dati osobne podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti narudžbu.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o., kao zajednički voditelji obrade, temeljem legitimnog interesa i sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama obrađuju osobne podatke svojih kupaca i poslovnih suradnika (e-mail, broj telefona, adresa, dosadašnje kupnje) kako bi im pružili informacije o sličnim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Imate se pravo usprotiviti obradi podataka u marketinške svrhe i u svakom trenutku odjaviti od primanja našeg newslettera. U slučaju pitanja, možete pročitati naša Pravila privatnosti te nas kontaktirati putem online obrasca ili telefonom na 01/6189-590/592/593.