Sigurna i efikasna uporaba dimnovodnih instalacija - brosura

Na treće izdanje brošure odlučili smo se radi dopune i izmjene dijela teksta koji nije aktualan ili se više ne primjenjuje u praksi zbog novoga zakonodavnog okvira. Doneseni su novi propisi iz područja dimnjačarske djelatnosti, uvedene su nove tehnologije i uređaji koji upotrebljavaju plin kao energent, uz nove dimovodne instalacije koje se nude na tržištu. Brošura je koncipirana za davanje osnovnih uputa korisniku plinskih uređaja i dimovodnih instalacija, ali s obzirom na složenost materije može informativno poslužiti projektantima, plinoinstalaterima i dimnjačarima.

SADRŽAJ:

– Uvod
– Kako funkcioniraju standardni (uobičajeni) dimnjaci prirodnog uzgona i njihov vijek trajanja
– Odabir, smještaj i prvo puštanje u rad dimovodnih instalacija u novogradnji
– Dobava zraka za izgaranje
– Zidani dimnjaci nisu prikladni za prirodni plin
– Priključenje plinskog uređaja na postojeći dimnjak ili ugradnja fasadnih ispusta
– Vanjski uzroci nepravilnog funkcioniranja dimnjaka
– Obveza korisnika
– Osnovne upute korisnicima plina
– Važna upozorenja

Upit za narudžbu

Narudžbe su moguće na bazi od minimalno 1000 komada.
Cijena se određuje prema količini naručenih primjeraka.

  • Podaci za izradu ponude

Obavještavamo Vas da povodom Vaše narudžbe obrađujemo osobne podatke naručitelja i/ili kontakt osobe naručitelja koji su navedeni na narudžbenici kako bismo obradili narudžbu i ispostavili račun. U slučaju da ne želite dati osobne podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti narudžbu.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o., kao zajednički voditelji obrade, temeljem legitimnog interesa i sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama obrađuju osobne podatke svojih kupaca i poslovnih suradnika (e-mail, broj telefona, adresa, dosadašnje kupnje) kako bi im pružili informacije o sličnim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Imate se pravo usprotiviti obradi podataka u marketinške svrhe i u svakom trenutku odjaviti od primanja našeg newslettera. U slučaju pitanja, možete pročitati naša Pravila privatnosti te nas kontaktirati putem online obrasca ili telefonom na 01/6189-590/592/593.