PR_601.111_2

Ovaj Pravilnik (II. izdanje), je izrađen i dopunjen po Radnoj grupi za tehničku i strukovnu regulativu Hrvatske stručne udruge za plin, uz suradnju Sektora za inspekcijske poslove-Inspekcija zaštite od požara Ministarstva unutarnjih poslova RH (MUP).

Svrha ovog Pravilnika je provedba zakonskih obveza, koje proizlaze iz Zakona o zapaljivim tekućinama i plinovima N.N. 108/95 i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zapaljivim tekućinama i plinovima N.N. 56/2010.

Pravilnik je dio strukovno-tehničke regulative HSUP-a, koja se preporuča za primjenu kod ispitivanja plinskih instalacija na nepropusnost. Po ishođenju suglasnosti Ministarstva unutarnjih poslova RH, Pravilnik postaje dio obveznih propisa, važećih na teritoriju Republike Hrvatske.

U slučaju da ovaj Pravilnik iz objektivnih razloga nije u predloženom obliku primjenjiv kod pojedinog operatora distribucijskog sustava, isti je, sukladno čl.9. st. (8) ZoZTIP, dužan izraditi svoj prijedlog pravilnika, te za njega zatražiti suglasnost MUP-a Republike Hrvatske.

Brza narudžba

  • Podaci za izradu ponude

Obavještavamo Vas da povodom Vaše narudžbe obrađujemo osobne podatke naručitelja i/ili kontakt osobe naručitelja koji su navedeni na narudžbenici kako bismo obradili narudžbu i ispostavili račun. U slučaju da ne želite dati osobne podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti narudžbu.

Hrvatska stručna udruga za plin i Centar za plin Hrvatske d.o.o., kao zajednički voditelji obrade, temeljem legitimnog interesa i sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama obrađuju osobne podatke svojih kupaca i poslovnih suradnika (e-mail, broj telefona, adresa, dosadašnje kupnje) kako bi im pružili informacije o sličnim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Imate se pravo usprotiviti obradi podataka u marketinške svrhe i u svakom trenutku odjaviti od primanja našeg newslettera. U slučaju pitanja, možete pročitati naša Pravila privatnosti te nas kontaktirati putem online obrasca ili telefonom na 01/6189-590/592/593.