Caspis Plin 3

Dani visokih temperatura i godišnjih odmora iza nas su. Nakon prvog osjetnijeg osvježenja jesen je lagano pokucala na naša vrata, a misli su odmah krenule prema novoj ogrjevnoj sezoni. Mnogobrojne su aktivnosti pred nama pa cjelokupni plinski sektor treba pridonijeti pozicioniranju prirodnog plina kao nezaobilaznog energenta u daljnjem razvoju RH.

U tom je pogledu Hrvatska stručna udruga za plin dala svojim komentarima u javnoj raspravi doprinos izradi „Nacrta prijedloga za izradu Strategije energetskog razvoja Republike Hrvatske“, o čemu se čitatelji mogu informirati na početnim stranicama ovog broja časopisa Plin. Zahvaljujem još jedanput članicama Udruge koje su pridonijele sjedinjenim zaključcima Hrvatske stručne udruge za plin, a mi smo ih poslali Ministarstvu zaštite okoliša i energetike.

Znanstveno-stručni časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Znanstveno-stručni časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke znanstveno-stručnog časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Znanstvene i stručne radove za eventualnu objavu u znanstveno-stručni časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.