PL_13_03

Distribuirana proizvodnja energije postaje neizostavan element u kreiranju moderne energetike. Ona svakako zaslužuje najviše pozornosti u planiranju jer se odražava ponajprije na pouzdanost opskrbe, efikasnost sustava i zaštitu okoliša. Unatoč pozitivnim rezultatima uvođenja distribuiranih sustava neke se zemlje zapadne Europe zbog njih suočavaju s različitim problemima. O tome zašto je ipak i dalje važno nastaviti s procesom decentralizacije te kako plin može pridonijeti daljnjem razvoju energetike bit će ukratko riječi u nastavku…

Časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Stručne radove za eventualnu objavu u časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.