naslovnica_casopisa_web

Sukladno staroj izreci da jedino mijena na ovom svijetu stalna jest, Hrvatska stručna udruga za plin – HSUP i njezin časopis PLIN nalaze se u prijelaznom razdoblju u kojem se zaslužni i vrlo iskusni stručnjaci povlače s aktivne pozicije koju su imali tijekom minulih desetljeća, a odgovornost preuzima mlađa generacija. Naime, slijedom rezultata izbora održanih na izbornoj sjednici Skupštine HSUP-a 17. listopada 2017., a na temelju pravila da je predsjednik HSUP-a ujedno glavni i odgovorni urednik časopisa PLIN, s ovim izdanjem časopisa preuzeo sam poslove glavnog i odgovornog urednika. Stoga upućujem riječi zahvale za profiliranje i uspješno uređivanje časopisa PLIN dugogodišnjemu glavnom…

Pokrovitelj ovoga broja časopisa Plin u elektroničkom izdanju je INA d. d.

Časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Stručne radove za eventualnu objavu u časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.