PL_12_04

Propusnost i puknuća cijevi, kao potencijalni uzroci eksplozije plina, neizgrađenost i nedovoljna razvijenost distributivnih mreža, glavni su problemi s kojima se danas mora nositi većina distributera plina čime se sigurnost plinskog sustava i opskrba nikada nisu dovele u tako neizvjesno stanje. Distributivna poduzeća i opskrbljivači uglavnom se nalaze na izmaku snaga, a poslovanje većine svedeno je na gubitke…

Časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Stručne radove za eventualnu objavu u časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.