PL_17_02(1)

Protok vremena u ovoj, 2017. godini potvrđuje neka prijašnja očekivanja na području energetike, ali nam i nadalje ostaje dosta nedoumica. Koliko one dolaze od onoga što svjetska energetska zbivanja zrcale na našu neveliku scenu, a što su posljedice trenutačnih lutanja, nije lako proniknuti. Koliko god bilo opravdano pokretanje mjera dekarbonizacije energije – istinskog, široko djelujućeg megatrenda – nakon predsjedničkih izbora u SAD-u i mogućih promjena u odnosu prema netom postignutom konsenzusu, sudbina zaštite atmosfere i međunarodnog sporazuma o tome manje je izvjesna od očekivanja u 2016…

Časopis Plin je besplatno javno glasilo za plinsko gospodarstvo, oglašivače, obrazovne i druge zainteresirane institucije RH i okruženja. Časopis izdaje Hrvatska stručna udruga za plin već 17 godina a izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 2.000  primjeraka i distribuira se besplatno svim članovima Udruge i suradnicima iz plinskog i energetskog biznisa u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Austriji i Njemačkoj.

Ukoliko želite primati besplatne primjerke časopisa PLIN postanite članom Udruge. Više informacija na pričitajte na stranicama članstvaViše informacija o mogućnostima objave oglasa ili sponzoriranog članka pročitajte na sljedećoj stranici PLIN.

Stručne radove za eventualnu objavu u časopisu PLIN možete poslati uredništvu na adresu e-pošte: hsup@hsup.hr.