Centar za plin Hrvatske d.o.o.

Hrvatska stručna udruga za plin je osnovala tvrtku pod nazivom: CENTAR ZA PLIN HRVATSKE d.o.o. (CPH), za savjetovanje i usluge, sa sjedištem u Zagrebu, Heinzelovoj 9. CPH je registriran pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, dana 5. srpnja 2007. godine u 100% vlasništvu Udruge.

Osnivanjem CPH proširili smo određene aktivnosti kroz obavljanje sljedećih djelatnosti:

Prijenos i primjena znanstvenih i stručnih spoznaja iz područja tehnike i tehnologije, distribucije i korištenja plina pri projektiranju, izgradnji i vođenju plinskih energetskih objekata i sustava, analize, revizije i recenzije raznih studijskih materijala, tehničkih rješenja i razne druge nedefinirane aktivnosti vezane za razvitak plinskog i energetskog tržišta.

U skladu s navedenim djelatnostima  pružamo i usluge konzaltinga, tvrtka CPH svojom uslugom nudi rješenja, dajući profesionalno-stručno-znanstvene savjete, analize, revizije i recenzije. U procesu analiza, recenzija iznalaženja raznih rješenja i savjetovanja sudjeluju stručnjaci, znanstvenici sa višegodišnjim iskustvom i reputacijom.

"Dobar savjet zlata vrijedi" stara je uzrečica koja svoju primjenjivost ima svakako i u energetici, primjeni novih tehnologija, distribuciji, uporabi i primjeni plina i dr.

Nadamo se da čete prihvatiti jednu od navedenih opcija i tako ostvariti suradnju na obostrano zadovoljstvo i korist, a poslovni napredak svim članovima plinskog lanca  te  pokretačku snagu za sve gospodarske grane.